Partners

Aritco

Aritco är världsledande tillverkare av plattformshissar och villahissar. Aritco har omkring 90 anställda och omsätter runt 300 MSEK. Aritco tillverkar två typer av hissar, LIVING COLLECTION en kollektionen av villahissar för den privata marknaden och PRIME SERIES en serie av plattformshissar för den publika marknaden.

Gå till hemsidan


SSBS AB

Vi erbjuder företag och privatpersoner tjänster inom:
Mobil Blästring, våtblästring, verkstadsblästring, rostskyddsmålning, smide, galvanisering, sprutförzinkning och blymönjesaneringar. Vi har uthyrning av blästringsutrustningar och försäljning av blästermedel samt rostskyddsfärger.

Gå till hemsidan


Irradia AB

Irradia är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kirurgiska, estetiska och medicinska laserinstrument.

Gå till hemsidan


Westins Mekaniska

Vår tillverkning har utstickare åt många håll, vi är ett företag med bred tillverkning. Majoriteten av uppdragen har kretsat kring flyg och flygplatsers periferiutrustning, men också kraftbolag.

Gå till hemsidan


JS Smide

JS Smide som innefattas i ett arbetsteam av smeder, glasmästare, elektriker, byggare och hissmontörer/reperatörer.
Med dessa ord vill vi säga att Ni kan få hjälp inom dom flesta hantverksgrenarna.

Gå till hemsidan


IFAAB

Vår affärsidé är att med miljövänlig pyrolysteknik avlägsna färg och lack från järn-, stål- och lättmetalldetaljer. Att avlägsna färg ochlack genom pyrolys är enkelt jämfört med konventionella kemiska metoder vilket medför att kostnaderna blir lägre.

Gå till hemsidan


Lumon

Lumon Oy har specialiserat sig på försäljning, tillverkning och montering av balkonginglasningar och altaninglasningar - specialkunskapsområde glas- och aluminiumbyggande.

Gå till hemsidan


Bromma Stål

Bromma Stål har Stockholms största och närmsta lager av stål, plåt och galler för avhämtning eller omedelbar leverans.
Vi utför tillpassning enligt önskemål på ditt material i egen verkstad. Skulle vi mot förmodan inte ha just ditt behov i lager beställer vi hem för leverans inom 24h. Även privatpersoner är välkomna att handla hos oss.

Gå till hemsidan


Stockholms Aluminium & Glas

Produktsortimentet innehåller kompletta aluminiumsystem för industridörrar, entrèpartier, fönster, fasader och glastak. Utöver ett brett produktsortiment har Stockholms Aluminium & Glas en stark profil på marknaden med erkänt stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Gå till hemsidan


Kjellkvist Mekaniska

Omfattande färdighet och erfarenhet av skärand bearbetning svetsning och plåtbearbetning. Även rostfritt och aluminium. Inget tillverkningsuppdrag är det andra likt och vår förmåga att anpassa oss till skiftande krav är stor och vår maskinpark klarar de bearbetningsmoment som erfodras. Ett honörsord hos oss är fullservice.

Gå till hemsidan